Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Uygulamamızı İndir

Pendik Belediyesinden Ücretsiz POMEM Kursu

Gençlere her alanda destek vermeyi sürdüren Pendik Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) giriş sınavına katılmaya hak kazanan öğrencilere ücretsiz hazırlık kursu veriyor.

Gençlere her alanda destek

Pendik Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezi giriş sınavına katılmaya hak kazanan kursiyerlere yönelik ücretsiz hazırlık kursu düzenliyor. Pendik Belediyesi Aydos Spor Kompleksi’nde düzenlenen hazırlık kursuna katılan gençler, uzman antrenörler tarafından gerçekleştirilen antrenmanlarda yoğun tempo içerisinde ter döküyorlar. Pendik Belediyesi geçtiğimiz yıllarda da polis akademilerine hazırlık kursları düzenleyerek yüzlerce gence katkı sunmuştu.